05 jaanuar 2009

Maret Maripuu

Ma üritan nüüd uue aasta algul olla tubli ja oma blogi ka tublimalt kirjutada. Selle aasta esimese tööpäevapuhul siis hea teha algust kõikide oma lugude kommenteerimisega.

Mõningase pika hambaga põhjustel, mida siin kommenteerima ei hakka, sai minu osaks täna maret maripuu ja toetuste väljamaksmise segadus + üks segadus, millest ma kuulsin tuttavalt apteekrilt.

Lugu siis selles, et Maret Maripuu kutsus kokku pressikonverentsi, et rääkida, kuidas kõiges on süüdi kantsler ja asekantsler, kes talle lihtsalt ei rääkinud, et asjad on halvad. Laua taha oli aetud ka üks puuetega inimeste eest võitleja, kes sõimas läbi Eesti Päevalehe nende pealkirja eest, kus nimetati puuetegi inimest väetiteks. Ministeeriumi kohta ütles puuetega inimeste eest võitleja, et eks ikka juhtub ja täpsustavatele küsimustele, et kas kõik on korras, ei julgenud midagi vastata. 5+ ministeeriumi suhtekorraldajatele selle eest. Kaamerate selja tagant kostis turtsumist küll pressika ajal ning pärast sai ka intervjuu, kus üks teine puuetega inimeste eest võitleja võttis asja kokku sõnadega: "Ma lähen kohe vihaseks, kui rääkima hakkan." Edaspidi soovitaks ministeeriumi suhtekorraldajatel ikka vaadata, keda nad pressikonverentsile sisse lasevad :)

Loe ka Delfit.

Aga Maripuu on raudsete närvidega. Et oleks üks nõrkusehetk, üks vale lause, et oleks mõni vastus varem välja mõtlemata... Valitsusel on sellest kasu, kas ka teistel, see on juba teine lugu...

Kommentaare ei ole: