20 veebruar 2009

Sotsministri valimised ja poliitikute näomuutused

Reformierakonna sotsiaalministri valimise kogunemise algul hüüdis keegi koosolekuruumis: "Kandidaadid siiapoole. Teisele poole need, kel elus hästi läheb!"

Hetkel veel sotsiaalminister sisenes nädal tagasi valitsuse istungile Stenbocki majja. Maja ees hulk ajakirjanikke. Maripuu astus väga kivinenud näega autost välja ja kõndis maja poole. Kuna aga päevateema olid õpetajate palgad, siis keegi sotsiaalministrilt midagi ei küsinud. Maripuu sai sellest aru sekund enne uksest sisenemist, ning see sekund paistis ukse vahelt vabanemisest lai naeratus.

See näo muutus oli samasugune, nagu Kundlal Riigikogus, aga vastupidises järjekorras. Kundla naeratab ajakirjanikke nähes, aga kui saab aru, et temalt ei küsita midagi, siis naeratus kustub. Viimasel ajal ta eriti ei naerata, sest viimasel ajal olen tema intervjuud võtmas näinud "Erisaate" meeskonda. Aga nemad tahtsid isegi minult intervjuud võtta.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas erisaade pakkus sulle kui Riigikogu "poliitproilerile" lihapiruka eest esinduskulu tšekke? ehhheee

Anonüümne ütles ...

Kundla mure on see, et ta ennast nüüd Reformile maha müüs.

Raske elu selle poliitprostituudil.

Mõõdukad - Pensionäride erakond - Keskerakond - Reform.

Kuhu edasi? Rahvaliit põlgas ta ära, Isamaa teda ei taha ja rohelised pole ta peale mõelnudki.

Sven Soiver ütles ...

Kundla on väga Reformierakond, aga ma arvan, et ta pigem harjus ära, et ta on tähelepanu keskpunktis ja temast kirjutatakse kogu aeg. Ma arvan, et ta ei mõtle kategooriates poliitprostitutsioon vms. Ta lihtsalt tahab head elu.

Jah, erisaatelt oleks 10 000 kroonise tšeki saanud küll, kui oleks tahtnud.