06 august 2008

Automaks kui tuumapomm?

Maksumaksjad tegid avalduse:

Täna, mil kogu maailm mälestab Hiroshimale tuumapommi heitmise aastapäeva, on Eesti juhtivpoliitikud visanud tuumapommi kõigile autokasutajatele.
Panin endale kirja sügiseste suhtekorraldusloengute jaoks - kui teed pressiteadet või mingit statementi või midagi taolist, siis on küll hea siduda seda tänase päevaga, tõmmata paralleele teiste päevakajaliste asjadega ... AGA mitte minnes küüniliseks ja labaseks. Koos hilisemate kiiritustõppe surnutega 270 000 inimese hukkumine on ikka midagi täiesti võrreldamatut automaksuga.

Jürgen Ligilt sai meie reporter täna kergelt riielda, sest oli vist esimene ettejuhtuv ajakirjanik pärast seda, kui Jürgen Ligi oli lugenud Delfi pealkirja "Ligi: automaks võib ulatuda 10 000 kroonini". Nimelt oli ka artiklis endas Ligi tsitaat "Suurt maksukirvest ei tule. Jutt saab olla mõnest tuhandest kroonist, mitte tuhandest ega ka mitte kümnest tuhandest kroonist." Ligi imestas, kuidas sellisest lausest selline peakiri tuli ja küsis retooriliselt, kas ta üldse ajakirjanikele enam midagi rääkida julgeb.

Kommentaare ei ole: